PRATITE SVOJU POŠILJKU
KONTAKTPON-PET 08:00h-20:00h
Besplatna dostava iznad 39,82 EUR

O Berti

Za vas i vašu obitelj
Nemaš vremena za obilaženje dućana? Oči su ti umorne od neprestanog gledanja u ekran? Nikako da u moru svega što se nudi odabereš odgovarajući proizvod?
Ne brini – mi ćemo ti pomoći!

Berta i njena obitelj ti štede vrijeme surfanja po internetu i otvaranja nepreglednih tabova kako bi usporedio proizvode. Jednostavno pitaj Bertu što ti preporuča s obzirom na tvoje kućanske potrebe i kupi proizvod u samo par koraka.

Naravno, kako to inače biva u obitelji, svaki član je prema svojim interesima postao ekspert za neku određenu kategoriju tako da će ti Berta preporučiti onog člana koji ti, ovisno o tvom upitu, može najbolje pomoći.

Tražiš li proizvod ili samo želiš savjet – mi smo uvijek spremni pomoći i radimo na tome da ti online kupovina bude što manje stresna zato nam se obrati telefonski, chatom ili putem Facebooka i Instagrama.

Za tebe smo istražili i testirali proizvode, a pazili smo na više komponenata: karakteristike proizvoda, omjer cijene i kvalitete te najnovija dostignuća tehnologije jer ipak je u današnje vrijeme bitno ići u korak s vremenom.

Tako je i Berta obitelj zakoračila u ovaj novi digitalni svijet koji nas okružuje i pripremila ti mnoštvo edukativnog sadržaja za dom i kućanstvo, ali i video tutorijala uz koje ćeš lakše upoznati sve karakteristike proizvoda koje kupiš.

Hodajući tako prema budućnosti, nastojimo brinuti, osim za tebe i tvoj dom, i za okoliš koji naše domove okružuje.

Zato nam je fokus na bio proizvode i uređaje koji su 100% sigurni i za tebe i za kućanstvo jer:

čist i zdrav dom je sretan dom!

Što pretražujete?

Vaša košarica