PRATITE SVOJU POŠILJKU
KONTAKTPON-PET 08:00h-20:00h
Besplatna dostava iznad 39,82 EUR

Načini plaćanja i dostava

NAČINI PLAĆANJA

Pouzećem – Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave, jednokratno u gotovini (samo za HR). 

Internet bankarstvom odnosno po predračunu/ponudi - Moguće je i plaćanje doznakom na račun poduzeća Astra Adriatica d.o.o. (po ponudi/predračunu), koju ćete primiti na svoju e-mail adresu. Nakon primitka Vaše potvrde o uplati, narudžbu ćemo dalje obraditi i pripremiti za dostavu. Kod ovog načina plaćanja, proces dostave može se produžiti za 1-2 radna dana, odnosno za vrijeme potrebno da bismo primili uplatu na transakcijski račun. 

Karticama - plaćanje debitnim i kreditnim karticama omogućeno je bez kamata i bez naknada platnim karticama Visa, MasterCard, Maestro, Diners i to na sljedeći način:
https://www.visa.com.hr/https://www.pbzcard-premium.hr/hr/pogodnosti/obrocna-otplata/https://www.mastercard.hr/https://www.mastercard.hr/hr-hr/consumers/find-card-products/debit-cards/maestro-debit.htmlhttps://www.diners.hr/hrhttps://www.discover.com/

Zagrebačka banka
  • Maestro – jednokratno
  • Visa – do 12 rata
  • Mastercard – do 12 rata
Privredna banka
  • Maestro – do 12 rata
  • Visa – do 12 rata
  • Visa Premium – do 12 rata
Erste banka
  • Visa – do 12 rata
  • Mastercard – do 12 rata
  • Diners – do 12 rata
Sberbank
  • Maestro – do 12 rata
Kentbank
  • Maestro – do 12 rata
Agram banka
  • Maestro – do 12 rata
Slatinska banka
  • Maestro – do 12 rata

Istarska kreditna banka

  • Maestro – do 12 rata

Za sve ostale kartice plaćanje je jednokratno.

PLAĆANJE NA NAŠIM WEB STRANICAMA JE POTPUNO SIGURNO I VRŠI SE PREKO Corvus Pay Internet Payment Gateway PLATNE FORME!

Berta.hr podržava iduće sigurnosne programe za online kupovinu:

    Verified by Visa                Mastercard SecureCode         Diners sigurna kupnja

                   

    learn more                 learn more

 

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.


Hvala što koristite CorvusPay!

 • Cijene proizvoda

U cijenu je uračunat PDV.
U cijene nije uračunata cijena dostave.
Valuta je hrvatska kuna (HRK).

*Minimalni iznos za besplatnu dostavu je 300kn.

Inozemni kupci:
Sva plaćanja bit će izvršena u hrvatskoj valuti. Naplaćeni iznos na vašem računu kreditne kartice pretvara se u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruga kreditnih kartica.

International customers:
All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

DOSTAVA
Predviđeni rok dostave je unutar 3 radna dana, osim ako na proizvodu nije drugačije naznačeno.
Tvrtka zadržava pravo produžiti rok dostave u slučaju povećane potražnje ili kašnjenja usluge dostave.

Svi paketi će biti propisno zapakirani i zaštićeni od oštećenja.
Dostava na području Hrvatske se vrši putem InTime dostavljačke službe.

 • Cijena dostave

Cijena dostave određena je po zonama i po težini paketa.
Iznos cijene dostave izražen je u kunama i vidljiv je prilikom unosa krajnje adrese za dostavu, prije završetka kupovine.

 • Praćenje paketa

Čim proizvod preuzme dostavljačka služba zaprimit ćete email obavijest o poslanom paketu zajedno s brojem za praćenje pošiljke.
Paket se može pratiti na službenoj stranici InTime dostavljačke službe.

 • Prigovor na postupak dostave

Ako je Vaš proizvod oštećen tijekom transporta ili se ne podudara sa Vašom narudžbom, obavijestite nas o nedostatku u roku 48 sati od isporuke.
Molimo Vas da nam putem e-maila pošaljete fotografiju paketa (gdje je vidljiva naljepnica) i proizvoda na kojem se jasno vidi mjesto oštećenja.
Prioritetno ćemo riješiti Vašu žalbu te se iskreno ispričavamo zbog nastale neugodnosti.

Što pretražujete?

Vaša košarica