PRATITE SVOJU POŠILJKU
KONTAKTPON-PET 08:00h-20:00h
Besplatna dostava iznad 39,82 EUR

Clever Clean novost u svijetu čišćenja - zaštita protiv virusa!

Clever Clean novost u svijetu čišćenja - zaštita protiv virusa!

Clever Clean tekstil za čišćenje svjetska je novost: sadrži zaštitni premaz koji smanjuje viruse, bakterije i klice za 99 posto. Trgovačka tvrtka HSP Hanse Shopping sa sjedištem u Hamburgu razvila je prvi tekstil za čišćenje na svijetu s antivirusnim premazom!

Osjećaj sigurnosti ustupio je mjesto strahu zbog vladajuće pandemije - čak i u našim domovima. Maloprodajna tvrtka HSP Hanse Shopping sa sjedištem u Hamburgu razvila je novu, certificiranu paletu proizvoda za borbu protiv ovog problema: tekstil za čišćenje s antivirusnim premazom ViralOff®.


Vaša krpa čisti kuću, ALI TKO ČISTI KRPU??

U današnje vrijeme higijena je sveprisutna: pranje ruku, pranje rublja i čišćenje kuće događa se svakodnevno. Ali što se događa s krpama od mikrovlakana, jednokratnim vlažnim maramicama ili krpama za suđe?
  
HSP Hanse Shopping lansira novu paletu takvih proizvoda, koji su svi tretirani ViralOff®-om iz Polygiene-a, koji će uništiti preko 99% virusa i bakterija te je očišćena površina dezinficirana čak iduća 2 sata. To smanjuje potrebu za vrućim pranjem ili bacanjem proizvoda u smeće.

Proizvodi su zasada namijenjeni za prodaju u Europi i SAD-u, međutim planira se širenje i na druga tržišta.

 "Sada u domove privatnih kupaca donosimo tehnologiju koja je prije bila rezervirana za industriju", kaže izvršni direktor i osnivač Heiko Spiering, objašnjavajući značaj prvog svjetskog tekstila za čišćenje s antivirusnim tretmanom.

"Za ove proizvode postoji ogroman interes, a upiti trenutnih i mnogih novih zemalja su fenomenalni", dodaje Martin Nabben, generalni direktor u HSP-u. Američki CDC preporučuje da prvo čistite površine vodom i sapunom, a zatim dezinficijensom. To znači da će vaše maramice, krpe za posuđe i brisači prebrisati ne dezinficiranu površinu. Stoga ima smisla i njih dezinficirati. Uz Polygieneov ViralOff® tretman, ovi će proizvodi to učiniti sami i to u vrlo kratkom vremenu.

"Studije su pokazale da virusi u tekstilu mogu živjeti danima ili čak tjednima", kaže Haymo Strubel, potpredsjednik EMEA u tvrtki Polygiene. "Pod ne biste očistili prljavim krpom, a ostale površine ne biste trebali čistiti krpom koja još sadrži viruse zadnjeg čišćenja".

Učinkovitost zaštitnog tretmana testirana je na dobro nam poznati virus iz 2020. i gripu A prema ISO 18184: 2019. Asortiman proizvoda također je dobio potvrdu OEKO-TEX®: STANDARD 100. Svi su proizvodi stoga testirani na štetne tvari i bezopasni su za zdravlje. ViralOff® je nježan i prema prirodnoj bakterijskoj flori kože.

ViralOff® ne štiti od infekcija i bolesti, ali štiti tretirane tkanine od bakterijske i virusne kontaminacije, a samim time održava higijenu Vašeg doma na visokoj razini.

Zgodna novost, zar ne? Pogledajte!

Ostavite komentar

Imajte na umu da komentari moraju biti odobreni prije objavljivanja

Što pretražujete?

Vaša košarica