PRATITE SVOJU POŠILJKU
KONTAKTPON-PET 08:00h-20:00h
Besplatna dostava iznad 39,82 EUR

Savjeti za kupovinu

Saznajte tko stoji iza Nusteam ručnog parnog čistača
Na tržište smo dovele NUSTEAM – jedini ručni parni čistač na tržištu koji zbog svog inovativnog grijača vodu zagrijava toliko snažno da stvara paru na nevjerojatnih 140°C i to samo u 40 sekundi zagrijavanja. Sa spremnikom punim vode, on teži svega oko 0,7kg što ga stavlja u kategoriju najlakšeg parnog čistača na tržištu.
5 ključnih razloga zbog kojih je parno čišćenje idealno rješenje za svako kućanstvo
Parno čišćenje zasniva se na tzv. termalnom šoku koji učinkovito ubija viruse, bakterije i ostale mikro organizme. Naime u vrlo kratkom vremenu vruća para dezinficira površine, a zbog snage pare i topline možemo biti sigurni da je to mjesto uistinu dezinficirano.
Sušenje robe - 5 stvari koje sigurno niste znali!
Ponekad nemamo druge opcije nego sušiti odjeću u zatvorenom. Ali koliko je to zapravo sigurno za naše zdravlje i kvalitetno za odjeću?
Donosimo 5 stvari o sušenju robe koje sigurno niste znali, a bitne su za zdravlje i odjeću.
Clever Clean novost u svijetu čišćenja - zaštita protiv virusa!
Clever Clean tekstil za čišćenje svjetska je novost: sadrži zaštitni premaz koji smanjuje viruse, bakterije i klice za 99 posto. Trgovačka tvrtka H...
AROMA DIFUZORI – PRIRODNA ZAŠTITA ZA VAŠU OBITELJ
Zima i hladno vrijeme iznova sa sobom donose razne izazove za naše zdravlje, pogotovo u ovoj posebnoj, 2020. godini. Kako na posve prirodan način pripremiti svoj dom i imunitet na sve što nam zima sprema, saznajte u ovom tekstu.
SAVJETI ZA KUPOVINU ROBOT USISIVAČA
Robotski usisivač prvenstveno je pomoć u kućanstvu međutim neće preuzeti sve poslove. Koji je robotski usisivač najprikladniji za vas, ovisi o tome kako ga želite koristiti. U ovom ćemo članku objasniti što robot točno radi i što morate uzeti u obzir ako želite kupiti jedan.

Što pretražujete?

Vaša košarica